Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه رسالت بابیان اینکه ما می‌خواهیم یک بانک شرعی، ارزان و آسان داشته باشیم، گفت: دنبال هستیم تا بتوانیم یک الگوی خوب در بانکداری قرض‌الحسنه به کشورهای اسلامی ارائه کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصاحب‌نیوز، محمدحسین حسین زاده ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: فضای بانکداری محورهای متعددی دارد که قرض‌الحسنه یکی از این فضاها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه رسالت بابیان اینکه بانک‌ها دولتی، تجاری، غیردولتی، توسعه‌ای، اجتماعی و … در جهان تقسیم‌بندی می‌شوند، گفت: کارکردهای بانک در کشور ما به‌درستی شفاف نشده است و مردم اطلاع ناکافی در این زمینه‌دارند.

وی با بیان اینکه بانک تجاری یک بنگاه تجاری است که برای خدمات پولی شکل می‌گیرد، گفت: لازمه توسعه اقتصادی کشور همه نوع بانک است.

وی با اشاره به کارکردهای بانک اجتماعی، اظهار کرد: بانک اجتماعی برای سود خلق نشده که در کشور ما نماد چنین بانک‌هایی قرض‌الحسنه ها هستند.

حسین زاده با تصریح اینکه بانک رسالت اولین بانک خصوصی قرض‌الحسنه در کشور است، گفت: این قرض‌الحسنه دارای ابزار بانکی است ولی تمرکز خود را روی قرض‌الحسنه گذاشته‌شده است.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه رسالت بابیان اینکه این قرض‌الحسنه یک بانک اجتماعی است، اظهار کرد: در این بانک به هیچ سپرده‌ای سود پرداخت نمی‌شود، تسهیلات نیز در قالب قرض‌الحسنه پرداخت می‌شود.

وی قرض‌الحسنه رسالت را بانک خُرد عنوان کرد و افزود: سقف وام در بانک قرض‌الحسنه رسالت 30 میلیون تومان است.

حسین زاده با اظهار اینکه 26 مردادماه، سالروز تشکیل اولین بانک خصوصی قرض‌الحسنه در کشور است، گفت: سپرده‌های ما در سراسر کشور حدود چهار میلیون است که 95 درصد آن‌ها زیر پنج میلیون تومان است و ما ظرف پنج سال گذشته دو میلیون وام ارائه داده‌ایم.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه رسالت با تأکید بر اینکه تمامی وام‌های ما قرض‌الحسنه است، اظهار کرد: کارمزدهای وام‌های داده‌شده دو درصد است.

وی بابیان اینکه ما می‌خواهیم یک بانک شرعی، ارزان و آسان داشته باشیم، گفت: به دنبال هستیم تا بتوانیم یک الگوی خوب در بانکداری قرض‌الحسنه به کشورهای اسلامی ارائه کنیم.

حسین زاده با اشاره به راه‌اندازی «سامانه اعتبارسنجی مرآت» در بانک قرض‌الحسنه رسالت، اظهار کرد: مرآت سامانه نمره دهی اعتباری است که از امسال به‌صورت عملیاتی در حال اجرا است.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه رسالت با اظهار اینکه قرض‌الحسنه یک حرکت اجتماعی است، گفت: هزینه‌های بالای شعب یکی از دلایل اصلی گران شدن بانکداری سنتی است.

وی سامانه همیاری قرض‌الحسنه در بانک رسالت را یک کمک‌کننده به مشتریان عنوان و اظهار کرد: با راه‌اندازی چنین سامانه‌ای به ارزان شدن خدمات برای بانک منجر شده است.

حسین زاده تأکید کرد: دنبال هستیم تا در سال‌های آینده خدمات درون شعبه‌ای را کاهش دهیم و به مردم خدمات غیرحضوری ارائه دهیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۵۰۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح اعتبار سنجی تسهیلات خرد دقیق‌تر می‌شود+ فیلم

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی با اشاره اقدامات این نهاد برای اصلاح نظام اعتبارسنجی تسهیلات خرد، پیرامون جزئیات آن گفت: در مدل کنونی میزان پوشش و دقت آن به ترتیب ۳۰ و ۶۰ درصد است، اما در مدل جدید میزان پوشش آن ۱۰۰ و مقدار دقت آن هم تقریباً ۸۹ درصد است

گروه بانک و بورس بازاررنیوز- سعید ترکاشوند- «مهران محرمیان» معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون توقف روند اعتبارسنجی متقاضیان تسهیلات خرد اظهار کرد: این سیاست متوقف نشده و همین الان هم در حال اجراست، اما مسئله مهمی که پیرامون آن وجود دارد این است که مدل فعلی اعتبارسنجی متقاضیان تسهیلات خرد از کارایی لازمی برخوردار نیست.


معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی تاکید کرد: در مدل کنونی اعتبار سنجی از نظر پوشش فقط ۳۰ درصد مردم امتیاز اعتباری لازم را دارند و از نظر دقت هم اعداد آن ۶۰ درصد است. در مدل جدید اعتبار سنجی تسهیلات خرد، پوشش آن حدود ۱۰۰ درصد بوده و دقت آن هم تقریباً ۸۹ درصد برآورد می‌شود. در حال حاضر مدل جدید اعتبار سنجی تسهیلات قرابت بسیاز زیادی با استاندارد‌های جهانی دارد.


وی تصریح کرد: اکنون فرایند آزمایشی این مدل اعتبارسنجی انجام شده و در حال طی کردن مراحل نهایی خود است. با اتمام مراحل آزمایش آن، به زودی این مدل اعتبارسنجی در نظام بانکی کشور اجرا خواهد شد.


مشروح گفته‌های محرمیان را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: اعتبارسنجی ، بانک مرکزی ، نظام بانکی ، تسهیلات خرد ، مهران محرمیان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9g

دیگر خبرها

  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • سطح اعتبار سنجی تسهیلات خرد دقیق‌تر می‌شود+ فیلم
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • اقتدار جمهوری اسلامی تکیه گاهی برای آزادی خواهان جهان است